Egy mandalori páncélja

2016. január 17. 15:01 - PirunSkirata

Su'cuy

Üdv itt, a Mandalore-on!

Üdvözöllek, Testvérem!

Amit a szemed előtt látsz, az egy mandalori lány blogja a HoloNeten. Ez elsőre furának tűnhet, de mindent el fogok magyarázni.

Szóval, mit jelent az, hogy mandalori (vagy mando)? Nos, származás alapján nem különböztetjük meg magunkat. Sokkal inkább egy kultúra vagyunk. Harcosok. Talán emlékszel a Star Warból Boba Fettre, esetleg Jangóra. Nos, ők például mandaloriak.Ha már itt tartunk, a páncélzatunk is hasonló. Erről a későbbiekben még fogok írni (mondjuk a következő bejegyzésben).

A blogom azért jött létre, hogy megmutassam neked, hogyan készítem el és a saját mando páncélomat, a kezdetektől a végéig. Tutorial-szerű lesz, sok képpel és magyarázással, hogy ha szükséged van rá, neked is útmutatóul szolgálhasson.

Remélem, velem tartasz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beskargam.blog.hu/api/trackback/id/tr748280348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Egy mandalori páncélja
süti beállítások módosítása